Låven

Hjemmeprodusert mat og lokale produkter

Låven

Hjemmeprodusert mat og lokale produkter

Matsal i låven

Vi har fått midler fra Innovasjon Norge til å bygge om deler av vår gamle låve til matsal, liten gårdsbutikk og servicerom for glamping-gjester. Dette er klart for bruk for gjester fra sesongen 2023. Her kan du ta en dusj, eller nyte en frokost med kortreist mat.

Book overnatting

Historien bak låven

Låven ble bygd i 1940-tallet, og ble de første ti årene hjem til både en familie på fem og dyr. Etter krigen, på 50-tallet, bygde familien gårdens våningshus. Gården har en rik historie med menneskelig aktivitet, helt tilbake til steinalderen. Det har blant annet blitt funnet et flott, gammelt sverd som idag ligger utstilt på vitenskapsmuseet i Trondheim, og andre arkeologiske funn tyder på at gården har vært en gammel steinalderboplass.

Våre andre opplevelser

Rekreasjon

Utforsk skjærgården i SUP-brett eller sit-on-top kajakk. Du kan også ta turen opp til flotte fjell i området. Fra igloen kan du blant annet gå opp til populære Vågfjellet, som byr som flott utsikt over hav og fjell.

Les mer
Glamping

Book en unik overnattingsopplevelse i én av våre to glassigloer: Auna Sea Iglo (idyllisk plassert ved sjøkanten) eller Auna Eye Iglo (plassert i høyden med fantastisk havutsikt)

Les mer
Alpakka

Kom innom gården for å hilse på disse rolige, fascinerende dyrene – alpakka! Kanskje får du håndmate de, eller tatt en selfie med dem. Booking av alpakkavandring kommer i våren 2023.

Les mer