Alpakka

Ta kontakt for en alpakkavandringsopplevelse!

Alpakka

Ta kontakt for en alpakkavandringsopplevelse!

Alpakka

På gården har vi en flokk med 15-20 alpakkaer. Disse morsomme, fascinerende og søte skapningene vil garantert få fram smilet i deg!  Overnattingsgjester er velkomne til å hilse på, og kanskje håndmate de. Eller bare sitte ved siden av de, og la alpakkaens rolige lynne smitte over på deg og senke pulsen din. Vi tilbyr også alpakkavandring, som innebærer å gå tur med alpakka i leietau langs skog/fjell/sjø. Denne opplevelsen har en varighet på ca. 60 minutter, og en guide vil være med dere hele tiden.

Kontakt oss på post@opplevauna for booking av alpakkavandring og mer informasjon rundt opplegget. Pris per person med alpakka i leietau: 275 kr. Være med på turen uten alpakka: 150 kr. Minimum to alpakka per tur.  

Visste du at...

  • Alpakka avles primært på for de flotte ullegenskapene sine?
  • Alpakka blir brukt som terapidyr rundt om i verden?
  • Alpakka er flotte beitedyr, som pleier kulturlandskapet?
  • Alpakka er ca. halvparten av størrelsen av en lama?

Våre andre opplevelser

Låven

Vi har nylig bygd om deler av vårt gamle fjøs til matsal, kjøkken, toalett/dusj for gjester og en liten gårdsbutikk. Ta turen innom å se resultatet!

Les mer
Glamping

Book en unik overnattingsopplevelse i én av våre to glassigloer: Auna Sea Iglo (idyllisk plassert ved sjøkanten) eller Auna Eye Iglo (plassert i høyden med fantastisk havutsikt)

Les mer
Rekreasjon

Utforsk skjærgården i SUP-brett eller sit-on-top kajakk. Du kan også ta turen opp til flotte fjell i området. Fra igloen kan du blant annet gå opp til populære Vågfjellet, som byr som flott utsikt over hav og fjell.

Les mer