Glamping

Har du et ønske om å komme tett på naturen, uten å gi avkall på komfort? Sove under "åpen" himmel, med 360-graders utsikt?

Glamping

Har du et ønske om å komme tett på naturen, uten å gi avkall på komfort? Sove under "åpen" himmel, med 360-graders utsikt?

Avbrekk fra hverdagslivet

Nyt en nydelig solnedgang og fantastisk utsikt fra igloen, legg deg i dundyner med egyptisk bomull og tilbring natta under «åpen» himmel. Våkne opp til lyden av hav og fuglekvitter, og start morgenen med en tur ut på skjærgården i sit-on-top-kajakk eller SUP-brett. Sannsynligheten er også stor for at du får se havørn.

Ta så turen opp til et av kommunens mest populære fjell, Vågfjellet, som er like ved, og nyt en flott utsikt over Hellandsjøen, Hitra og alt i mellom. Stopp innom gården og hils på alpakkaene før du rusler tilbake til igloen, og la disse rolige, morsomme og fascinerende skapningene få fram smilet i deg. Prøv fiskelykken fra svaberget eller fra sit-on-top-kajakken og fisk din egen middag – Slik kan en finværsdag på Auna i glassiglo utspille seg. Men, på en ruskværsdag kan det være ganske så fint også, å bare sitte inne i igloen å se på været som herjer ute. Det føles ut som du er ute, men beskyttet fra regn og vind. En spesiell opplevelse.

Book overnatting

Våre glassigloer

Auna Eye Iglo

En glassiglo oppe i høyden med flott utsikt over Auna

Book denne glassigloen
Auna Sea Iglo

En glassiglo som er idyllisk plassert ved sjøkanten

Book denne glassigloen

Kjekt å vite før du kommer

  • Det er en liten gåtur i skog for å komme frem til igloene, vi anbefaler derfor å ta på sko som tåler vått terreng
  • Glassigloen er rengjort og seng er ferdig oppredd til du kommer
  • Innsjekk etter kl. 15 og utsjekk innen kl. 11
  • Igloene er mest komfortabel for to personer, men kan romme flere etter ønske. Ta kontakt med oss om dette
  • Det er ikke strøm i igloen, så lad opp mobilen i forkant eller ta med egen powerbank hvis du føler behov for det
  • Ta med egen mat, eller besøk den lokale caféen (5 km unna) eller restauranter (20-25 km unna)
  • Utstyr til matlaging du finner i/ved igloen: presskanne med kaffe, stormkjøkken (gass) med kokekjele/stekepanne, mini-gassgrill, vinåpner/boksåpner, glass, engangsbestikk/fat/kopper, liten bålpanne, grillkull og tennvæske (vær obs på værmelding og skogbrannfare)
  • Annet utstyr du har tilgang til: én fiskestang, kniv til å gjøre opp fisk, to SUP-brett, én tandemkajakk med plass til to voksne og ett barn, tre flytevester (NB: ikke redningsvest for barn - ta med selv hvis barn skal være med), ca. 4-6 liter ferskvann til håndvask, ca. 4-6 liter drikkevann på kran inne i iglo, plaster, brannslukningsapparat og røykvarsler
  • Det er mulig å forhåndsbestille en ost- og kjekspakke med forskjellige lokalproduserte oster fra Orkladal Ysteri, eplemost fra Torset Gård, hjemmelaget knekkebrød m.m., som dere får med ved ankomst. Pakken leveres i kjølebag, og kan også nytes som frokost. Ta kontakt med oss ved bestilling av overnatting om dette. Pris for ost- og kjekspakke (for to personer): 500 NOK. 

Våre andre opplevelser

Fjøset

Vi har nylig bygd om deler av vårt gamle fjøs til matsal, kjøkken, toalett/dusj for gjester og en liten gårdsbutikk. Ta turen innom å se resultatet!

Les mer
Alpakka

Kom innom gården for å hilse på disse rolige, fascinerende dyrene – alpakka! Kanskje får du håndmate de, eller tatt en selfie med dem. Du kan også booke en alpakkavandring hos oss!

Les mer
Rekreasjon

Utforsk skjærgården i SUP-brett eller sit-on-top kajakk. Du kan også ta turen opp til flotte fjell i området. Fra igloen kan du blant annet gå opp til populære Vågfjellet, som byr som flott utsikt over hav og fjell.

Les mer