Fjøset

Hjemmeprodusert mat og lokale produkter

Fjøset

Hjemmeprodusert mat og lokale produkter

Matsal i fjøset

De siste månedene har vi jobbet med å bygge om deler av vårt gamle fjøs til matsal, kjøkken, toalett/dusj, og liten gårdsbutikk. Her kan glamping-gjester komme å ta seg en dusj og lade batterier. Matsalen/lokalet kan også leies ut til private forsamlinger og bedrifter. Ta kontakt om priser og booking.

Book overnatting

Historien bak fjøset

Fjøset ble bygd i 1940-tallet, og ble de første ti årene hjem til både en familie på fem og dyr. Etter krigen, på 50-tallet, bygde familien gårdens våningshus. Gården har en rik historie med menneskelig aktivitet, helt tilbake til steinalderen. Det har blant annet blitt funnet et flott, gammelt sverd som idag ligger utstilt på vitenskapsmuseet i Trondheim, og andre arkeologiske funn tyder på at gården har vært en gammel steinalderboplass.

Våre andre opplevelser

Rekreasjon

Utforsk skjærgården i SUP-brett eller sit-on-top kajakk. Du kan også ta turen opp til flotte fjell i området. Fra igloen kan du blant annet gå opp til populære Vågfjellet, som byr som flott utsikt over hav og fjell.

Les mer
Glamping

Book en unik overnattingsopplevelse i én av våre to glassigloer: Auna Sea Iglo (idyllisk plassert ved sjøkanten) eller Auna Eye Iglo (plassert i høyden med fantastisk havutsikt)

Les mer
Alpakka

Kom innom gården for å hilse på disse rolige, fascinerende dyrene – alpakka! Kanskje får du håndmate de, eller tatt en selfie med dem. Du kan også booke en alpakkavandring hos oss!

Les mer